25.7.07

Tillbaka igen!

Hallå hallå!
Timmen är visserligen något sen, men då mamma Lena och pappa Kjell är på semester och utan internet tror jag att jag kommer undan.

Känns bra att vara tillbaka i bloggandet. Låg ju lite lågt de veckor jag var hemma i Sverige. Dåligt väder var det under min semester, men jag är ändå nöjd med min vistelse där.
Fika med Sara, två lätta segrar i beachvolleyboll (tack till medspelaren Johan!), firande av mormor Linneas födelsedag och ett besök i lågprisvaruhuset Ge-Kås i Ullared, 30-årsfest hos Wulff och ett gästspel som travtippare för Axevallas travprogram tillhörde höjdpunkterna under mitt Sverige-besök.
Och så givetvis besöken på några svenska travbanor. Vaggeryd och Axevalla var båda trevliga. På Axevalla blev det dessutom fest och camping med Viktor, Patrik och Ardholt. Riktigt trevligt och dessutom gick travtippandet bra. Kul!

Ni kanske undrar hur det gick med mitt löfte om att jag skulle spöa Pelle i tennis. Det hade gått bra. Om inte en bristning i vadmuskeln satt stopp vill säga.
Redan i första gamet (då Pelle turligt ledde 30-15) fick jag bryta matchen. När jag skulle springa efter en boll bara låste sig vaden. Haltar fortfarande och har en blå och svullen fot som bevis.
Bara att inse att man vare sig är 20 år gammal eller väger 80 kilo längre.
Dags att börja värma upp ordentligt i fortsättningen kanske?!

Den här veckan är det jobb som gäller, men få barn på barnehagen gör dagarna minst sagt lugna, ja nästan tråkiga. Men man kan ju alltid spöa Robban i minigolf på datorn......

Men har faktiskt ett annat jobb också. Har nämligen gått och blivit kattvakt åt grannarna Mats och Annas lilla Bibi.
Trodde aldrig att jag skulle tvingas till en sådan syssla, men turligt nog är katten lika rädd för mig som jag är för henne. Så hittills har det gått ganska bra.
Och jag behöver egentligen bara se till att hon får mat.
Tror och hoppas jag ska klara detta.

Onsdagskvällen tog sin början på Marienlyst stadion. Där spöade Godset Notodden utan några som helst problem. Därefter blev det grillning hos Linko och Hilde. Bjöds på Hildes delikata sallad och köttet blev som vanligt perfekt grillat av Linko.
Givetvis fick jag även se hans nya ögonsten. En STOR plasma-TV. Den är mycket större än Mannes.....

Nej, nu har jag nog sagt allt jag vill säga. Nästa vecka är det Öland som gäller så jag är inte helt säker på hur det blir med bloggandet då.

Till sist. Nu börjar suget efter innebandyn komma tillbaka.

Och förresten: Hasse Backe kan bli räddningen för Svennis....

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvor er blogg fra 1 august? Mvh Fast leser a bloggen