9.5.07

Livets tvära kast

Hallå hallå!
Kom ihåg att skriva den här onsdagen.
Skriver dessutom väldigt tidigt. Dels givetvis för att göra mamma Lena glad, men dessutom ska kvällen ägnas åt bio (eller kino som norrmännen säger) tillsammans med mina grannar och vänner Miriam och Manne.
Blir Spiderman 3, glädjer mig att se den.
Spindelmannen är en gammal hjälte från barndomen.

I övrigt mår jag ganska dåligt. Har inte sovit något i natt. Orsaken? Jag, Linko, Adde och Fox förlorade landskampen i fotboll mog Hagen, Hedenstad samt pappa och son Becher.
Sverige förlora mot Norge i fotboll?!
Trodde inte det kunde hända så därför skäms jag.
Och längtar efter ett returmöte.
Då ska jag skärpa mig.

Livet är egentligen bra konstigt. För ett år sen hade jag aldrig trott att jag en vanlig tisdagskväll skulle lattja fotboll med några norrmän på en norsk gräsmatta.
För ett år sedan hade jag knappt varit i Norge.
Men faktum är att det den gångna helgen var exakt ett år sen jag besökte Nor 92 för första gången.
Jag höll i ett träningspass och imponerades inte över kunnandet på innebandyplan. Men däremot imponerades jag över sammanhållningen i klubben. Hagen hade fixat käk som vi åt ute i solen och jag fick med andra ord ett mycket bra intryck.
Nu ett år senare sitter jag som norsk elitserietränare och förbereder helgens try-out (ja, Hagen ska laga mat den här gången också).
Nog är det tvära kast i livet.
Men jag har inte för en sekund ångrat mitt beslut att flytta hit. Det är i stället nog ett av de bästa beslut jag någonsin tagit. Det tillsammans med att gå till Mullsjö AIS givetvis.
Så tack alla ni Nor 92:are som tagit så väl hand om mig och fått mig att känna mig välkommen.
Ni har gjort att jag kommer stanna här länge.

Så till något jag inte är lika nöjd över.
Den senaste U19-uttagningen.
Det är inte min sak att kritisera, men nog är det konstigt att det lag som i fjol tog NM-silver och i år NM-guld bara har två spelare med bland 37 på en breddsamling.
Framför allt är det helt otroligt att inte Magnus Hammarström er med i truppen. Inget ont om de andra backarna som är uttagna, de är också bra, men nog borde Magnus platsat.
Han har trots allt fått en hel del speltid i division I den gångna säsongen.
Nu är det ju inte kört för Magnus utan jag lovar att göra vad jag kan för att utveckla honom till en än bättre spelare och att han ska bli så bra att han bara måste med i U19 nästa gång.

Så nu fick jag gnälla av mig lite.
Nästa uke lovar jag att skriva om zorro-finten samt hur try-outen gick.

Ha det bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg er klar for returmatch..men jeg skal ikke ha på meg at du blir søvnløs hele sommeren ;-)
Mvh
Hagen