30.5.07

Gott och blandat

Förlåt mamma Lena, syster Anna och alla er andra som brukar läsa den här bloggen före 20.00 på onsdagkvällarna.
Blir lite sen den här veckan också.
Har gjort mitt första besök på Lizzies i Drammen. God pizza och trevligt sällskap gjorde att tiden rann i väg.

I övrigt har det inte hänt så mycket sen sist. Är fortfarande sliten efter Falunvistelsen. Party fyra dagar i rad sätter sina spår.
Man är ju inte 20 längre.
Helt klart var långhelgen (i Norge är fortfarande annandag pingst en röd dag) välbehövlig. Söndagen ägnade jag åt elitloppet. Själv överraskad över den franska segern, var faktiskt helt säker på att Going Kronos skulle klara det.
Men han vinner nästa år i stället.
På måndagen var det bio som gällde. Hängde med Manne och Mattias på tecknade Ninja Turtles, faktiskt en helt ok film.
Se den!

Själv måste jag ta tag i och se Pirates of the Carabien (eller hur det nu stavas). Kan ju inte missa avslutningen på den här fantastiska trilogin.

På nyförvärvsfronten intet nytt?
Ja, det har faktiskt varit ganska lugnt överlag bland de norska elitserielagen. Så här långt är helt klart Gjelleråsen den stora vinnaren av silly season med sin värvning av superfinnen Tommy Ahola. Kan Tommy hålla fokus och seriositet genom hela säsongen kommer han att bli en av elitseriens största profiler nästa säsong. Var så säkra.
Vi i Nor då?
Jo, vi jobbar på och det börjar se bra ut. Kan lova att ni snart kommer få läsa på hemsidan om några nyförvärv. Och det handlar om starka sådana.
Sen har vi ytterligare saker på gång.
Stora saker.
Det hoppas jag få berätta mer om nån annan gång.

Nästa vecka startar vi i alla fall försäsongen och nu känns det skoj att komma igång igen. Och tiden går fort så snart har vi augusti och en ny excel tigers cup.
I år ska vi ta oss till final där.
Där kan vi få möta min gamla klubb Hide-a-lite Mullsjö AIS. Då, Ivarsson ska jag visa vad jag har lärt mig av dig plus tiden här i Norge.
Då får ni se upp.....

Hörs om en vecka!
Ha det!

PS. Roger Federer är kung. Behövde bara säga det.

1 kommentar:

RunU sa...

kan jeg ikke tro!!