26.8.09

I gång på allvar igen

Får be om ursäkt för dålig uppdatering det sista. Har egentligen inget att skylla på, men lovar att skärpa mig ordentligt.
Nu har ju vardagen dragit igång på allvar och ekorrhjulet börjat snurra igen.
Men varför heter det ekorrhjul och inte hamsterhjul.
Finns väl inga ekorrar som springer i hjul.
Eller?

Vardag betyder innebandy och där har det hänt en del sen sist. Med en ung och orutinerad trupp var vi med i Sagene Invitational och där gjorde vi det riktigt bra. Både spelmässigt och resultatmässigt även om det sista inte är viktigt så här års.
Var också mycket nöjd med träningsmatchen mot Fjerdingby i går trots 1-3-förlust. Försvarsspelet sitter där och jag tycker det är många av spelarna som visar att de vill slåss om en startplats.
De här träningsmatcherna är väldigt viktiga för oss, inte bara för den här säsongen utan för framtiden. Att våra unga spelare får känna på det högre tempot som elitserielagen har är ett viktigt led i spelarutvecklingen och något de kommer att ha nytta av framöver.

Till helgen väntar Tigers Cup och det ska bli otroligt kul. Glädjer mig till att se en massa bra innebandy. Och ni ska få ett tips. Gå och se svensklaget Bollstanäs och håll ett extra öga på Andreas Fridner, tror han spelar i nummer tio.
Han har teknik som skulle göra Tommy Ahola avundsjuk.
Ta chansen att se en riktig lirare nu i helgen.

Vardag betyder också Premier league. Jag tror serien är lite sämre i år och därmed också att den blir än jämnare.
Därför oroar det mig inte att Liverpool redan förlorat lika många matcher som de gjorde under hela fjolårssäsongen. Då kryssade man alltför mycket och det är det bara att ändra på i år.
Men det som oroar mig är hur svagt laget ser ut. Gerrard och Torres levererar fortfarande och Glen Johnsson är en supervärvning, men bakom där ser det tunt ut. Kuyt jobbar som vanligt fortfarande stenhårt, men i övrigt är det upp till bevis för de övriga.
Hoppas Aqualini snart blir frisk plus att klubben handlar något före transferfönstret stänger.

Skrämmande att Tottenham börjat så starkt. De är ju alltid bara bra efter jul. Hur långt går de nu när de fått en bra start?
Deras forwardsuppsättning är kanske dessutom ligans bästa. Inte många som kan ha Crouch o Pavlychenko på bänken.

Blir kul att se lottningen i Champions league i morgon, torsdag. Hoppas på tuff lottning för Liverpool. Då kanske de inte klarar gruppen utan får spela Uefacupen i stället.
Kan vara enda chansen att vinna nåt i år.

Hur kan Cypern få med lag i Champions league två år i rad samtidigt som Sverige inte ens är nära. Nåt är fel med svensk klubblagsfotboll. Det är helt klart.

Ingen kommentarer: