20.6.07

Härliga midsommar!

Hallå hallå.
Rekordtidig blogg i dag. Räknar med att mamma Lena blir glad för detta.
Anledningen är att jag inte har tid att blogga i kväll. Jobbar nämligen till 17.00 och sedan bär det direkt av till Solberghallen.
Träning?
Nej, vi ska måla hallen utvändigt!

Helgen ägnades till stora delar på Ullevål inne i Oslo. Där var det nämligen årsmöte med norska innebandyförbundet. Jag och Svein Knudsen var Nors representanter. Det blev en nio timmars lång dag utan mat.
Först var det nämligen möte med alla elitserielag i tre timmar innan ett sex timmars långt årsmöte väntade.
Positivt dock att det gick som det skulle på årsmötet.

Sektionsstyrets förslag om en elitserielag på åtta lag med en landsomfattande division I-serie under det röstades nämligen ner. Detta med rösterna 50-3!
Snacka om att vara fel ute från förbundets sida om vad sina medlemmar (föreningarna) själva vill!
Tyvärr kändes detta som ett genomgåene tema. Jag slogs gång på gång av hur långt ifrån varandra vi föreningar och personerna i sektionsstyret var.
Bara där ser jag en fara för norsk innebandy. Trots allt är vi en ganska liten idrott och därför är det extremt viktigt med samarbete och att alla drar åt samma håll.

Därför är jag positivt inställd till den elitserieförening som bildades under lördagen. Alla elitserieklubbar, både herrar och damer, ingår där och ska jobba mot att stärka innebandyn som ett varumärke. Både mot sponsorer och publik.

I övrigt var jag även i helgen en svag människa. Ett samtal från Fox och mitt lyfte om att inte festa sprack. Med Fanu, Tobbe och Fox har man aldrig tråkigt, men lite ångrade jag mitt beslut på söndagen. Stod inte upp förrän 15.30 nämligen, mådde inget vidare.....

Risken finns att jag mår lika pyton nu på söndag. Det är nämligen dagen efter den stora midsommarfesten. På lördag går jag tillbaka till tonåren igen.

Försäsongsträningen rullar vidare. I måndags var det Spenst på Mjöndalen som gällde. En annorlunda, men givande träning. Det var ganska många slitna ben på löpningen i tisdags. Eller hur, gutter?

Det får vara allt för i dag, hörs nästa onsdag. då ska jag avslöja namnet på våra nyförvärv.

Till sist: Fabio Capello måste vara en av de bästa klubblagstränarna någonsin.

3 kommentarer:

Red. sa...

Capello og Real suger!

Mikael sa...

Glad midsommar :)

Mikael Berg

Jarle sa...

Sjøkan er maskin!!! God midtsommer til alle svensker (og nordmenn). Tar en tur til Spenst på torsdag for å se formen til gutta (og Sjøkan) medio Juni :)