22.8.07

Sen sommar i år

Klockan närmar sig 20.00 nu så då är det bäst att skriva. Mamma Lena och pappa Kjell har nämligen kommit tillbaka från semestern.
Hade faktiskt tänkt blogga tidigare i dag, men det fina vädret inbjöd till grillkväll med Manne och Miriam.
Nu sitter vi dock inne, Tobbe Nilsson har anlänt och nu är det Norge-Argentina på tv:n som gäller. Ofattbart nog leder Norge med 1-0.
Fast den stora diskussionen i soffan går huruvida AIK:s argentinare Obolo och Valdemarin skulle vart med i den argentinska truppen eller inte.
Själv saknar jag helsingborgaren Miranda i Argentinas lag. Då hade Norges ledning varit än större.

Träningsmatch mot Fjerdingby i måndags. Vi tapte med 2-7, men jeg syns vi gjorde en helt grei kamp. När alla pusselbitar kommer på plats ska det här nog kunna bli bra.
Og i september kommer en ny finne, Henri Kämäräinen (osäker på stavningen) heter han och kommer från den finska elitserien. Han är back och jag hoppas han ska tillföra mycket när han anländer. Han kommer till oss i början av september.

Tigers Cup i helgen. Gledjer mig till att se hur vi ska klara oss mot tufft motstånd, men blir också kul att få träffa mitt gamla lag Mullsjö igen. Ska dessutom ha tränare Ivarsson och materialaren Totto boende hemma hos mig. Det blir kul.

I uken var jeg i Bergen. Var där på ett möte, men det jag minns mest är taxiresan från Bergens by till flyplatsen. På grund av att den taxi vi beställt inte kom fick vi sjukt dålig tid. Detta meddelade vi taxichauffören som därefter visade upp en körning som hade passat i vilken amerikansk actionfilm. Han körde om köer, trängde sig in bland bilar, blinkade på bilar framför som inte flyttade på sig, körde i typ 160 på 70-väg.
Tio minuter före flyget skulle gå kom vi till flyplatsen. En snabb rusch genom säkerhetskontrollen gjorde att vi faktiskt kom med flyget.
En intressant upplevelse.

Var på 25-årsfest hos Jaxx i helgen. Mycket vin, kul frågesport, trevliga människor gjorde det till en hellyckad kväll.
Även söndagen var trevlig, den tillbringades hemma hos Linko. Först njöt jag av Svennis triumf mot Fergusson och sedan var det Liverpool-Chelsea som gällde. Synd bara att en idiotdomare ska få avgöra en sån match.

Detta får vara allt för nu.
Nästa vecka ska jag berätta om Tigers Cupen bland annat.

Ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker mamma Lena og pappa Kjell ska vara mycke stolta av vår alles Sjøkan. Han gjør et fantastisk jobb på alle områder i klubben vår, det er aldri nei i hans munn!
Rett og slett imponerende, men vi blir nok aldri helt enig når det gjelder engelsk fotball..........SAF er kongen.