23.6.09

Sommaren är här!

Fina dagar nu med sol och varmt väder.
Och bara en och en halv vecka kvar till semestern.
Vore synd att klaga då.

I helgen var vi iväg till Stavern och precis som förra året blev det en lyckad tur. Extra kul i år var att damlaget också var iväg med ett gäng. Tycker nu vi börjar få till en bra sammanhållning mellan herr- och damlaget.
Något det varit si och så med tidigare.
I övrigt tänker jag inte kommentera så mycket om Stavern-turen. Säkert många som är nöjda med att det som skedde där inte blir offentligt........
Vårt röda lag tog sig hela vägen till semifinal. Detta trots ett bedrövligt gruppspel där det bara blev en seger och en sistaplats i gruppen.
Turligt nog gick alla lag vidare och i åttondelsfinalen mot regerande mästarna, ett gäng svenskar från Linköping, visade röda laget vad som bodde i dem.
En tredjeplats blev det till slut.

För det blå laget var det motsatt. Laget spelade bra i gruppen, men försvann direkt i slutspelet mot arrangörslaget.
Damlaget gjorde det bra och tog sig till semin och slutade till sist på fjärdeplats.
Lika väl blev det ett guld till oss. Kolderup lånades nämligen in till Vålerenga efter att hans lag slåtts ut. Och Vålerenga vann hela turneringen.
Grattis Kolderup!!

Viktig match i U21-EM i kväll. Sverige måste spela minst oavgjort, men helst vinna, för att kunna gå vidare till slutspel.
Tycker inte det ska vara en omöjlighet.

Prisutdelning för Dream Team i går och vi som spelat fick guldmedalj. Har haft en ganska bra säsong egentligen. Hemma i prishyllan hänger nu en guldmedalj från division I, en från division III och en silvermedalj från polska mästerskapet.
Får man vara ganska nöjd med, eller hur?!

Händer inte mycket annars om dagen, men till helgen blir det en tur till Nordby köpcenter som ju nu fått massa nya butiker.
Inte minst har Max Hamburgerrestaurant öppnat där. Den bara måste jag ju ta med Cathrine och visa. Max ligger minst två hack före Mcdonalds.

Prövar att få till en blogg nån gång under veckan igen.

Ingen kommentarer: