4.9.09

Karlstad nästa

Bara några timmar kvar nu till vi drar till Kingen-land för att delta i Kallsta Open. Undrar hur många statyer av Kingen vi kommer att få se i helgen.......

Blir kul att mäta oss mot svenska division I-lag. Det kommer att bli tufft, men bättre bevis på om vårt försvarsspel håller får vi inte. Och dessutom är det perfekt för oss att så här två veckor före premiären få känna på högt svenskt tempo.

Kallsta Open ligger alltid samma helg som fotbollslandskamper. Förra året spelade Sverige 0-0 mot Albanien. Med samma resultat mot Ungern i morgon är drömmen om Syd-Afrika helt slut.
Det har den varit länge för Norge, det är bara Drillo som vägrar att ge upp. Om de där åtta procenten ska vara lika höga efter helgen måste Island besegras.

I helgen är det dessutomt travderby både i Norge och Sverige. Maharajah blir normalt sett svår att knäcka i svenska derbyt, men jag har en otäck känsla av att Olle Goop till slut får sin derbyseger. Spring Erom är ruskigt bra.
Ta det som ett tips.
Vem som vinner norska derbyt?
Har egentligen ingen aning, men om Gold Wing blivit helt kvitt sina skadeproblem vinner han.

Prestigemöte i damfotbolls-EM i dag. Tycker det låter som om Sverige underskattar Norge och det känns inte bra. Men det vore grymt tungt att torska mot Norge i en fotbollsmatch.

Hörs snart igen.

Ingen kommentarer: