10.11.07

Bonus-Blogg!

Ja, jag vet att det inte r onsdag i dag, men jag kände ändå för att blogga lite.
På lördagar får man ju äta godis så se min blogg som en liten godispåse.

Har faktiskt tänkt att blogga lite oftare i fortsättningen. Onsdagar kommer fortfarande vara min fasta bloggdag, men håll utkik även andra dagar.

Första lediga lördagen sen Sundsvall brann. Då är det bara tre Premier leaguematcher. Snacka om dålig timing. Sunderland-Newcastle och Derby-West Ham gör kanske inte att man får ståpäls direkt.
Glädjer mig dock till att se Liverpool-Fulham i kväll. Inte minst för att se på läktaren. Där sitter i dag nämligen flera jag känner. Ivarsson o Totto är där med ett gäng och så är Norspelaren Håkon där med några kompisar.
Jag är inte alls avundsjuk.

Tycker Norge har gjort det ok i U19-VM. Hoppas de kan ta matchen om femtepris mot Lettland i dag. Kul också att Steffen gjort det så bra. Den pojken kommer att bli bra.
Dessvärre sprack ju mitt tips om Sverige-Schweiz i final, de möts redan i semin i dag så då blir det väl Sverige-Finland i finalen.

På tal om Steffen är just att följa egna talanger bland det roligaste som finns som innebandytränare. Det är inte utan stolthet man följer spelare man tränat en gång i tiden. David Gillek är en sådan. Han var en av många talanger i det Mullsjölag som tog sig upp i divisionerna med mig som en av tränarna. Gillek har alltid varit en fantastisk vinnarskalle och i dag toppar han poängligan i svenska Superligan. Det är kul!
Visste ni förresten att Gillek och jag varit på en Westlife-konsert ihop. Med på denna var även en annan supertalang Mats Pettersson.
Han har dock bytt ut innebandyklubban mot kick-boxningshandskar (har man handskar i kick-boxning förresten?)

Trodde vi skulle slita i veckan på träningarna nu när John varit i Schweiz för att följa Steffen. Men tomrummet blev inte så stort. Ketil Becher (Tog lång tid innan jag uttalade det namnet riktigt) har gjort ett kanonjobb.

Inte mycket att spela på i dag, men3.35 på Queens PR mot Crystal Palace känns som ett kul spel. QPR är på gång och det här är ett prestigeladdat derby. En gång i tiden delade klubbarna till och med arena så här är det mycket känslor på spel. Kan alltså gå hur som helst.

Kan bli bio i kväll. Lejon och lamm (eller Löve for lamb på norska) verkar hur bra som helst. Robert Redford är och kommer alltid att vara en hjälte.

Mannes jobb hade julbord i går. På vårt jobb ska vi ha julfest 26 januari.
Julen är som ni förstår lång här i Norge!

Ha det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Julen varer helt til påske;-)

Ser at du spiller på oddsen..fikk inn en fin oddslapp på søndag..takket være Tim Cahill. Chelsea vs Everton U, Bolton vs Middelsboro U, Portsmouth vs Manch City U..den gav pene 38 i odds.

Mvh

Coach damer Nor 92

Anonym sa...

Og Manne sin jobb lekte med tanken å ha nachspiel hos deg! Det hadde vært noe det Mikael:)