7.11.07

om toalettpapper, champions league o lite annat

Kommer just från Solberghallen.
Men nej, det har inte varit vare sig kamp eller träning. I stället har jag varit där, tillsammans med en mängd andra människor, och hämtat toalettpapper.
Klubben har nämligen börjat sälja toapapper vilket vi tjänar pengar på. Så därför samlades närmare 100 personer utanför en idrottshall för att plocka åt sig mängder med toalettpapper.
Bara i Norge.
Men håll med om att det är ett skitbra sätt att få in pengar på?!

Två matcher den gångna helgen. På lördagen spelade bra framåt, men lite sämre bakåt. I söndags var det precis tvärtom. Då funkade inte vårt anfallsspel mot ett grymt bra Harstadsförsvar.
Har sett att det varit lite debatt på vår gästbok efter Harstadmatchen. Kul att folk engagerar sig! Jag tycker inte Harstad spelar en destruktiv innebandy. Den är kanske inte jättekul att se på, men den är smart. Vi förlorade helt enkelt mot ett för dagen bättre lag.

Helgen ägnades även åt att vara värd för mamma Lena, pappa Kjell och syster Anna. Det var trevligt och som jag sagt så gillade min lägenhet besöket. Den blev mycket renare. Fick dessutom en GPS av föräldrarna i födelsedagspresent. En drömgåva för en med mitt lokalsinne.
Tusen tack.
Och tack syster för det goda kaffet (kan vara det godaste jag smakat) och tet.

Kristian og Tobbe Nilsson slog vad om jag skulle scora eller ikke i kampen mellan Dream Team og guttarnas kretslag. Det tog tolv sekunder så hade Kristian förlorat det vadet.
Jag gjorde 2+1 i den kampen, hur många poäng gjorde du Kristian?

Lycka till i U19-VM, Steffen och ni andra i Norge!
Men Sverige vinner över Schweiz i finalen.

Nya FM är kanon.
Men det är fortfarande omöjligt att lyckas med Liverpool.
Fast det gör å andra sidan bara spelet mer trovärdigt.
Ja, jag vet att de vann med 8-0 i tisdags, men det är ett resultat jag fortfarande inte tror är sant. Åtta mål är ju typ det Liverpool brukar göra på en säsong o så gör de det i en och samma match.
Jag måste ha drömt.

Mardrömmar har säkert spanska Valencia om norska Rosenborg. Vilken fantastisk match Trondheimslaget gjorde!

Fredrik o Kristian önskar nog att jag verkligen var keeper och inte målmaskin.

Har givetvis följt den svenska innebandydebatten om straffet mot spelarna som spelade matcher för klubbar de ännu inte var spelklara för i försäsongssturneringen Båstad Open. Visst kan man tycka att straffet var väl hårt och att det kanske var fel att straffa spelarna så hårt. Men samtidigt tycker jag förbundet gjorde rätt. Alla inblandade skyller på att Båstad bara är en plojturnering.
Hallå.
Vadå plojturnering?!
Nånsin hört talas om en "plojturnering" i fotboll, handboll, hockey eller ens bandy?
Trodde inte det.
Jag har sagt det förut och säger det igen. Ska innebandyn nån gång tas seriöst måste vi innebandyälskare först uppträda seriöst.

Inget planerat på hela helgen. Första gången på länge och det ser jag fram emåt. Lär bli en del timmar framför såväl TV som datorn. Måste komma på något sätt att lyckas med Liverpool på FM.
Tips någon?

Förresten, ni fick väl med er att jag gjorde 2+1 i Dream Team mot guttarna?

Ha det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Syrran gav dej Løfbergs Lila.....

king

Anonym sa...

Kjøp følgende spillere: Edwin van der sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Nemjana Vidic, Patrice Evra. Nani, Ronaldo, Hargreaves, Carrick, Rooney og Tevez. Så kjøper du Anderson,Giggs, Scholes og Saha...da tror jeg du skal få dreis på Liverpool. Mvh Dametreneren i Nor 92;-)