26.12.07

Om Arn, ett misslyckat festande och en sjuk räddning

Ja, då var julen över för den här gången. Eller varar den kanske ända till påska?

Har haft en trevlig jul med släkt och vänner. Fick även göra ett gästspel som tomte hos familjen Smid så att fyraåriga Vanessa fick besök av den riktiga tomten i år också.
Det är nog inte bara hon som tycker att jag är en riktigt tomte förresten.

Till farbror Christer: Nu har jag lärt mamma Lena hur man skriver kommentar. Gå in under kommentaren och skriv din hälsning. Sedan måste du klicka i rutan "kallas" och skriva ditt namn eller klicka i rutan "anonym". Till sist klickar du på publicera kommentar så kommer den upp. Ser fram emot en kommentar av dig snart!

En av de viktigaste jultraditionerna är att vi är ett gäng som träffas på juldagen i fina Gunnarsbohallen o lirar lite innebandy. I år valde vi dock att spela fotboll.
Det var grymt kul, men ofattbart nog förlorade mitt lag. Detta trots stjärnor som Rimfält o Shari. Helt sjukt.
Det vore synd att säga att Rimfält var bäst på plan, men hans Higuitainfluerade Skorpionräddning är nog det grymmaste jag sett!

Hade ju sett fram emot juldagsfirandet på kvällen. Började också med en trevlig förfest tillsammans med Victor, Wulff, Danne, Lasse, Frida, Sofie o Tina. Tyvärr slutade kvällen alltför tidigt för mig.
Jag säger bara midsommarafton så förstår många nog vad jag menar.
Jag och stora högtidsfester går inte ihop.
Kan inte säga att jag ser fram emot nyårsafton...

Har i dag varit o sett Arn på bio. Mitt första besök i omtalade Filmstaden i Jönköping. Blev inte jätteimponerad. Tycker nog att Kinocity i Drammen håller väl så hög klass.
Men filmen var klart sevärd även om det är mycket från böckerna som inte fick plats. Så mitt råd blir också att läsa böckerna.

I morgon blir det en resa till Tidaholm. Ska hälsa på gamla arbetskamrater på Västgöta-Bladet, det blir kul, och sen blir det även ett besök hos David på Jolly.

Blir en ny blogg till helgen. Då räknar jag med att vara tillbaka i Norge.

ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Mikke hördeatt juldgen blev kort, men det finns ju andra dagar m kan bli längre.Hoppas att tomten kom till dig med många presenter(säkert dyra från syster Ann). Jag ska nu åka till Kinnarps Arena ch titta på knattehockey. hoppas att vi träffas innan du åker:hem: till Norge Hälningar farbror Christer