12.3.08

Blandade tankar

Tänk att det gått en vecka sedan jag bloggade sist.
På en vecka kan det hända ganska mycket. Man kan vara med om mängder av kul grejer.
Eller så kan man åka ur en innebandyserie.....
Det var ju vad vi gjorde i lördags.
Egentligen är det inte så mycket att säga om, vi tog inte tillräckligt med poäng och en tabell ljuger aldrig.

Det finns mycket att säga om den säsongen som var, men jag nöjer mig med att jag lärt mig otroligt mycket den här säsongen. Såväl om mig själv som tränare/coach som om laget och norska elitserien.
Det är sånt jag hoppas få nytta av i framtiden.

Helgen var dock inget vidare. Konstigt nog gick lördagskvällen, som tillbringades framför melodifestivalen andra chansen tillsammans med Manne o Mattias, gick ok. Men på söndagen kom depressionen.
Som tur var kom Jörn o Svein och drog upp mig ur deppandet. Tillsammans planlade vi nästa säsong och det fick mig att bara se framåt.

Men nästa säsong är fortfarande ganska långt bort och för många lag pågår denna säsongen fortfarande. I år tror jag favoriterna håller i Norge och att det blir en NM-final mellan Fjerdingby och Sarpsborg.
Jag tycker att de två lagen står i en klass för sig.
Mest intressant av kvartsfinalerna är helt klart GIF-Sveiva. Personligen tycker jag att GIF är ett bättre lag och att de har en tydligare idé i sitt spel. Men det kan säkert bli fem matcher där.

I Sverige blir nog Warberg tunga, men samtidigt undrar jag om de har den där extra växeln att lägga i som jag misstänker att exempelvis AIK har. Men eftersom jag de senaste två säsongerna tippat att Storvreta ska vinna SM-guld står jag fast vi det i år oxå. Nån gång måste jag ju få rätt.
Eller hur?

Stort grattis, Gillek, till segern i poängligan i svenska Superligan. Nu har du ju inget mer att bevisa där, kanske dags att komma till Norge nu? Du vet att du är välkommen.

Har fått tillbaka min dator nu. Stort tack, Jaxx för hjälpen.

Nu kan Solbergbona börja gå på toaletten igen. I dag var det nämligen dags för ny leverans av toalettpapper. Precis som förra gången var det febril aktivitet kring toarullarna.

Stor tisdagskväll. Samarbetsklubbarna Stoke o Liverpool vann båda sina matcher med 1-0.
Tungt bara att Modo blev bortdömda och förlorade i sudden. Men de kommer tillbaka, var så säkra.

Final i melodifestivalen på lördag. Lär återkomma om det i blogg till helgen, men i dagsläget är min favorit Sanna Nielsen i tuff konkurrens med Sibel. Men även Charlotte Perelli har en stark låt. O min gud, vad den kvinnan ser bra ut!

Etort tack till kapten Nilsson som förändrat mitt liv. Ska inte avslöja för mycket, men jag kommer nog se en del film framöver.

Har uppenbarligen fått ytterligare en ny läsare i min gamla klasskompis och bandkollega Johan Forsman. Velcome, Fusserman!

Hörs i helgen!

6 kommentarer:

ingrid i Umeå sa...

Första gången jag läser här, mkt intressant läsning

Anonym sa...

hej då MoDo


Håkan Loob

David K sa...

Micke jag såg Warberg-AIK för några veckor sen och AIK har inte skuggan av en chans, de är bara tunga och tröga. Nej Warberg tar hem det i final mot Storvreta. :)

Knegarn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Knegarn sa...

johanforsman@hotmail.com

Anonym sa...

Kör hårt! Kört för Modo!
-bulla-