5.3.08

kraschad hårddisk

Onsdag igen o dags att blogga. Inte helt lätt i dag egentligen då min dator är sönder. Lånade ut den (o hela lägenheten) till Klara o Hanna i helgen. Nu har jag ett filfel på hårddisken. Undrar vilka sidor de var inne på egentligen.

Turligt nog har jag fått låna Mannes dator så det trots allt kan bli en blogg. Till nästa vecka hoppas jag Jaxx har fixat min dator. Annars är det väl bara att köpa ny.
Grymt handikappad utan dator. Tänk vad det kan hända mycket på tio år.

Vilken grym match det var i Gunnarsbohallen i söndags. Har aldrig varit med om något liknande. Helt sjukt är orden som bäst summerar det hela. Det vet jag att andra instämmer i. Eller hur, Grek o kompani.
Bara att gratulera Mullsjö till den här bedriften i serien och ett stort lycka till i svenska Superligan.
Och till Chrille: Du är en grym målvakt, trots min etta i betygsättning till Innebandymagazinet. Seriens bästa målvakt utan tvekan.

Lika grymt, fast då i negativ mening, var det att förlora mot Greåker i tisdags. Tycker att vi gjör en riktigt bra match, men det är bara att konstatera att vi inte har det där lilla extra som krävs för att slå så bra lag som Greåker.

Har sett i gästboken på vår hemsida att det är många som har åsikter. Det är kul o inspirerande att det finns så mycket engagemang. Synd bara att det inte märks på läktaren. Där är ju både tomt o tyst.

Dagen har, förutom jobb o depp, ägnats åt att jag o Manne varit på torget o sett världscupsprinten på längdskidor. Gjorde vad jag kunde för att jobba fram Emil Jönsson, men till slut blev norrmänen både för många o för starka.
Det är en sjuk bredd Norge har i längdskidor.

Hörs säkert till helgen igen!

4 kommentarer:

Knegarn sa...

ja det var fusserman här. är dette seequest speaking?

Mikael Sjöqvist sa...

Tjena fusserman. Klart det ær seequest som bloggar her! Kul att høra av dig igen.

Knegarn sa...

vad har du för mejl så skickar jag lite knätofs på mp3

Mikael Sjöqvist sa...

sjokan@nor92.com når du mig på. Knätofs på mp3. Låter ju hur fantastiskt som helst!