22.5.08

Krossad av en 13-åring

Årsmöte, Champions league-final, ett litet datastrul och en del slapphet.
Där har ni orsaken till att jag inte bloggar förrän nu.

Får börja med att gratulera Einar, Jaxx-bröderna, Nilsson o alla andra United-supportrar. Som Liverpool- och Stokesupporter känns det givetvis inte helt bra att United når framgång. Men det är bara att konstatera att United varit det klart bästa laget i år och enligt mig är de världens bästa klubblag för tillfället. Men visst var det lite flyt inblandat mot Chelsea.

Och egentligen fattar jag inte varför de inte lade ner Champions league efter 2005. En bättre final än den som var då kommer ju ändå aldrig att spelas.

Grattis Jaxx o Steffen till uttagningen till nästa landslagssamling. Kul!

Som äkta schlagernörd längtar jag till lördagens Grand Prix-final. Tycker startfältet verkar hålla lite högre klass än vanligt.
Ukraina och Sverige har de snyggaste sångerskorna, Frankrike den bästa låten och Spanien den roligaste låten. Men jag gillar även Norges, Schweiz och Serbiens låtar. Om Ukraina, Schweiz o Sverige går vidare vet jag inte än, kollar nämligen på semifinalen nu. Tjeckiens bidrag innehöll grymt fräscha danserskor, fast dansa kunde de inte.

Vi tränade 2-2-1 för första gången i tisdags. Att kalla det för omedelbar succé vore kanske att överdriva, men killarna hade en dryg timmes styrke/spänst-träning med Björn i kroppen.
Och nu i kväll såg det mycket bättre ut.

Spelade i kväll min andra match för Mjöndalens TK:s andralag. Den här gången gick det inte lika bra. Ny förlust för laget och denna gången var det ingen som vann nån match. Själv mötte jag en kille som fyllde 13 år för två veckor sen. Han berättade att han spelar tennis varje dag och att han tränar tio timmar i veckan med egen tränare.
Tio timmar.
Så mycket tennis har jag inte spelat de senaste tio åren.
Men jag fick ett game i alla fall.
Dessutom hade han en grymt trevlig pappa som bjöd på druvor och banan. Det var faktiskt efter att jag fått frukt som jag tog mitt game. Synd inte frukten kom tidigare.

Till helgen bär det av till Storefjell med Kanvas samtliga barnehager. Vi blir uppemot 600 personer. Jag räknar med att i vart fall 400 av dem är tjejer.
Kan bli några intressanta dagar....

Pittsburgh-Detroit i Stanley Cup-finalen känns ganska kul faktiskt. Finns spelare jag gillar skarpt i båda lagen, men någon personlig favorit har jag inte. Däremot hävdar jag att den västra delen är bättre än den östra så ska det bli nåt tips sätter jag mina slantar på Detroit.
Fast mest säger jag nog det för att reta Pittsburg-fantasten Nilsson.

Jag kommer att sakna Kingens bloggar....

Så vill jag till sist gratulera mina goda vänner Jenny o Lasse. Båda fyller år i dag!

Hörs kanske till helgen!

2 kommentarer:

Kingen sa...

takk sjøkan...

Jeg bare MÅ få med meg f eks en dobbel match der du og Jon spiller sammen. Dette krydret men en førmatch der Hoffen spiller må ju betegnes som en sportslørdag deluxe. Spillt litt sjøl for mange år siden. Pyton å møte Bent, så fort man pressa honon nedat så kom ballongene. Men gøy hade vi...

Anonym sa...

Skal dere til Stavern med Nor? Vi drar nedover en gjeng også..
Aas