25.5.08

Rapport från Storefjell

Befinner mig alltså på högfjällshotellet Storefjell sedan i går vid lunchtid. I dag börjar den stora Kanvassamlingen, men jag och tolv anställda på Paletten barnehage tog turen upp redan i går.
Efter att ha spöat Vidar, men fått stryk av Manne, i squash, blev det middag, förfest med Melodifestivalen på TV och så en lång natt med dans, skratt, sång och sprit.

Mår ändå hyfsat i dag och jag o Manne har varit aktiva i dag oxå. Denna gången lät jag honom vinna en match innan jag vann den andra.
Därefter tog jag mig en simtur på 600 meter. Konstaterade då än en gång att jag inte är 20 år längre. Tog mig drygt 20 minuter att simma 600 meter. Som ung var simning min starka gren och på 20 minuter hann jag uppemot 1000 meter. Allt var inte bättre förr.

Världen är bra liten. På restaurangen här på hotellet jobbar två tjejer från Bollnäs. Därifrån kommer även Adde. Och jodå, en av tjejerna visste vem han är.
Världen är liten, eller i vart fall är Bollnäs litet. Där tycks ju alla känna alla.

Känns sådär att dela hotellrum, och dubbelsäng, med en person som har en rosa tub med hand- och nagelkräm....
Men i övrigt är Manne helt ok.

Stor besvikelse under melodifestivalen igår. Varför gillar inte Europa Sveriges låt? Manne avskydde ryssens engelska uttal, men jag tycker låten höll hög klass och känns som en helt ok vinnare. Min personliga favorit Frankrike gick det lika dåligt som för Sverige för. Tungt.

Lika tungt var det på travet igår. Hade läst på som aldrig förr, men som så ofta förr var det i besvikelse man lämnade travsändningen. Min stora idé Tom Raider blev tvåa och det symboliserade liksom hela den travdagen.

Nya tag i dag och som jag skrev för två veckor sedan ungefär vinner Exploit Caf Elitloppet senare i eftermiddag. Efter att ha sett försöket har jag inte ändrat uppfattning. Mest gläds jag dock åt att en av mina favorithästar Finders Keepers sylvasst spurtade till sig en finalplats.

Hull blev i går klara för Premier League. Det är bra. Då får Stoke i alla fall sex poäng. Och så blir det ju sex poäng mot United oxå.

Är det ett skämt att Sola ska överta elitserieplatsen som Kverneland har haft?
Så om vi hade varit lite vakna kunde vi ringt alla Kvernelandspelare och tagit de till oss. Och så gjorde vi en "fusion" mellan oss o Kverneland. För mig känns det helt fel att ett lag, som faktiskt kom trea i sin division I-serie och inte ens var nära en elitserieplats, bara kan ta över ett annat lag.

När jag vunnit mina miljoner på trav ska jag bilda ett nytt lag och köpa mig en plats i elitserien jag oxå.

Nu spelar min rumskamrat, han med den rosa handkrämstuben ni vet, "Mickey" på datorn. Då kan jag bara inte sitta still längre.

Hörs på onsdag.

1 kommentar:

Adde sa...

Haha!Har du inte hört att man inte ska kasta sten i ett glashus!!! =)