12.1.08

98 centimeter

Det sägs att storleken inte har nån betydelse.
Jag tror det är fel.
Är själv missnöjd med mitt spel i Dream Team den här säsongen och bestämde mig för att byta klubba.
Under juluppehållet besökte jag därför min klubbleverantör David. Han satte ihop en klubba till mig med längden 98 centimeter. Alltså inte 95 och eller alltså inte 101 centimeter utan mitt i emellan.
Resultatet blev lyckat.
Tillsammans med Jarle o Blomman vann jag "alla" kamper på småmålsträningen med Dream Team i tirsdags og i kampen på fredagen gjorde jag tre mål.
Måste ju bero på de där 98 centimeterna.....

Mycket innebandy denna helgen. Match med Dream team i går alltså och i dag har jag dels sett juniorerna torska mot Sagene och dels har jag coachat damerna. De mötte Asker som coachas av Jaxx. Det var lite nervöst att ställas mot denne skarpe innebandyhjärna och lite pressad var jag av faktumet att damerna i Nor inte förlorat den här säsongen.
Tänk om de skulle göra det med mig, det hade varit pinsamt.
Turligt nog blev det inte så utan vi vann med 5-0. Inte ofta jag coachat ett lag som hållt nollan (vet inte om det hänt nån gång i en fulllängdsmatch) så det är jag lite stolt över.
Tack för det, jenter!

Nu blir det att se innebandy på TV:n, är ju semifinal mellan Warberg o Tatran. Adde kommer hit för att se matchen och sen utmana mig på NHL på playstation 2. Kan bli intressant, han skulle tydligen lira med Calgary, har själv inte bestämt lag än. Lutar åt Vancouver.

På tal om europacupen, bra jobbat Fjerdingby! Oavgjort mot Warberg och så seger i dag med 16-11 (!) mot poplaget Viking Roma innebar en sjunde plats. Näst sist alltså, men jag tycker ändå Fjerdingby ska vara nöjda med sin insats.
Återstår nu att se hur de tacklar det här äventyret när det blir vardag o serielunk igen.

För vår del väntar Sagene i morgon. Förutom målvaktssidan (Fanu har slitit av menisken o hedenstad varit sjuk i veckan) ser det bra ut. Men det blir en tuff kamp som kan sluta hur som helst.
Kom gärna o titta!

Liverpool fortsätter att imponera. Har nu inte förlorat på tre matcher. Oavgjort mot City, Wigan o Middlesbrough är starkt!
Byter snart lag på riktigt. Väljer just nu mellan QPR, Nottingham Forest o Stoke. Fördelen med Stoke är att då kan jag, Jörn o Einar åka till Britannia Stadium ihop. Det kunde vara kul.

Torsk för Mullsjö i går gör att den serien jämnar till sig.
Grymt viktigt med tre poäng borta mot Partille i morrn, men det blir tufft.
Håller tummarna för både MAIS o Nor-seger i morrn.
Det skulle bli en bra söndag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till mot bonkagänget sagene idag. Löp sönder dem så kommer de inte orka i 3e.