13.4.08

Man mår som man förtjänar - alltså bra

Söndag och lite dagen efter i dag. Men har faktiskt mått förvånansvärt bra.
Kvällen började hemma hos Linko för att fira hans födelsedag (han fyller i morgon, grattis Linko!). God mat, öl och massa vin serverades och till slut bestämde jag o Linko oss för att ta en bur på byn.
Det var faktiskt ganska trevligt, var ju ett tag sen man var ute sist.
Fick sällskap i taxin hem av Hanna o Klara som blev med in på whiskey. Det blev inte direkt nån vild efterfest, det var tre ganska trötta själar som satt i soffan.

Lördagen ägnades också åt trav. Fanns på plats när V75 kördes i Drammen. Det gick inget vidare på spelet, bara att inse att jag inte kan nåt om norskt trav, men trevligt var det. Att gå på trav i Norge skiljer sig otroligt mycket från Sverige, men är ändå ganska gemytligt och småtrevligt. Eller koselig som man säger i Norge. Tack förresten för sällskapet, Espen o Fröy!

Fick för en gångs skull rätt i ett tips, nämligen att Fjerdingby o Sarpsborg möts i NM-finalen. Fjerdingby har fler klara matchvinnare, men känslan är ändå att det är Sarpsborgs år i år. Sätter en slant på dem i finalen.
I svenska motsvarigheten tror jag det blir grymt jämnt o tight. AIK vann ju Europacupfinalen och det känns som om de har ett litet grepp på Warberg. Men man vet ju aldrig med Svensson o kompani. Men skulle jag sätta pengar på nån blir det AIK.

Stabila 3-1 mot Blackburn i dag och Liverpool kopplar ett klart grepp om fjärdeplatsen i ligan. Men den platsen är ju inte så viktig, de regerande Champions leaguemästarna har ju redan en plats nästa år......

Trodde egentligen inte att jag gillade honom, men Bob Marley är (eller var) en fantastisk artist. Hans "Redemption Song" är en stor favorit.

Hörs på onsdag!

Ingen kommentarer: