14.1.09

Han blev årets julgris!


Ta en titt på bilden till höger. Där har ni årets julgris i Nor 92. Under julferien var han den som gick upp mest av spelarna och ledarna kring A-laget.
Grattis, Mads Norman!!

Årets julgris är en tävling vi införde i Nor förra säsongen. Sista träningen före juluppehållet vägs alla spelarna. När vi sedan har första träningen efter uppehållet sker en ny vägning och den som då gått upp mest utnämns till årets julgris.
Spänningen var därför stor vid första träningen detta året som hölls förra veckan.
Då Adde slutat visste vi att en ny gris skulle koras och det blev alltså den yngsta spelaren i hela truppen som tog på sig rollen i år.
Mads gick upp 2,5 kilo och tog därmed en ganska klar seger.
Fast visst förvirring rådde kring Larssons vikt. Enligt vågen hade han gått upp tolv kilo, men vi var alla eniga att det bara inte kan stämma, tolv kilo hade vi väl sett?!

Så ett stort grattis igen till Mads Norman.
Det är självklart fritt fram för alla att kalla honom för julgrisen nästa gång ni ser han...

Andraplatsen delades av många som hade gått upp dryga kilot. Var själv en av dessa.

Så till lite vanligt bloggande. Stort tack till mamma Lena och pappa Kjell för att ni köper Galenskaparna-DVD:s till mig med Aftonbladet varje söndag. Har så här långt fått "Macken" och tre första avsnitten av "En himla många program". Två svenska TV-klassiker.

Tjugondag Knut igår. Hann inte då, men i dag har julen rensats ut. Men min favoritjulklapp Jonatan, en bamse med nisseluva, fick givetvis sitta kvar i soffan.

Kan nåt hindra Strömsgodset från att åka ur Tippeligan i år?

Intensiv innebandyvecka på nytt. Efter träningen i morgon har vi match med damjuniorerna och sedan har samma lag match även fredag kväll och så är det ju A-lagskamp på söndag. Blir med andra ord en bra vecka. Finns inget bättre än innebandy.

Varje tisdag kommer Innebandymagazinet ha en sak på nätet om norska elitserien. Det är jag som ska skriva denne. Tar tacksamt emot tips på saker jag kan skriva om. Bara att maila på sjokan@nor92.com

Tror det får vara nog för idag. Hörs till helgen!

1 kommentar:

Knegarn sa...

Galenskapar-DVD givet. jag säger bara FRU EBBA LARSSON!