11.1.09

Lyckad helg

Tätt med bloggande nu känner jag.
Får skylla på det nya året.

Resultatmässigt har den här helgen varit riktigt lyckad. Har redan skrivit om segern med Dream Team (och min betydande roll i den matchen). Lördagen innebar match med damlaget mot dittills obesegrade serieledande GIF.
Vi testade att spela 2-2-1 och det funkade klockrent. Är sjukt stolt över hur positiva tjejerna ställde sig till det här systembytet och hur bra det funkade under matchen. Kan vi fortsätta på den här inslagna vägen kan det bli en kul vår.
Under lördagen vann dessutom 93:orna, 94:orna och 95:orna alla sina matcher. Den lyckade Nor-helgen har fortsatt i dag då först damjuniorerna slog Akerselva med 4-2 och så vann ju herrarna med 15-2 mot Östensjö.
Förutom juniorernas förlust mot Tunet har det alltså varit idel vinster den här helgen.
Kul!

Så kul var dock inte vår match mot Östensjö. Att vara så överlägsen i en match är faktiskt inte så himla kul. Redan inför matchen var man helt säker på hur den skulle sluta. Ändå nöjd med sättet vi genomförde matchen på. Vi spelade ju på tre offensiva kedjor genom hela matchen och visade i stort sett bra fokus hela matchen.

Som tur är finns det inga så här givna segrar mer den här säsongen. Resten av lagen vi har kvar att möta har jag stor respekt för och vi måste upp till max i både kunnande och fokus för att hänga med Mållös i toppstriden.
Redan till helgen väntar Vålerenga i en tuff bortamatch.

Stoke-Liverpool 0-0. Inget som kan ha överraskat läsare av den här bloggen.

Mullsjö föll i sudden hemma mot Storvreta. Tungt att tappa en 6-2-ledning i början av tredje perioden, men ändå en stark poäng. När dessutom både Jönköping och Helsingborg föll stort klättrade Mullsjö två placeringar i tabellen.
Härligt!

I dag kan ha varit första gången jag tyckte det var ok att Manchester United vann en fotbollsmatch. Skulle nåt lag vinna matchen mellan Chelsea och United så kändes det bättre med Unitedseger. Ja, jag vet att de har två matcher mindre spelade.
Förresten känns det lite orättvis att Liverpool måste ge bort fyra poäng till Stoke bara för den unika connectionen som finns mellan klubbarna genom mig....

Har glömt det i tidagare bloggar: Tack, Fusserman för julkortet och CD:n. Grymt kul.

Hörs på onsdag