29.6.08

Finaldags

Bara dryga timmen kvar till finalen av EM nu. Och precis som vanligt håller jag på ett lag, men har i EM-tävlingen tippat ett annat. Lyckades nämligen pricka in rätt finallag. Ok, det var ingen jätteskräll att just Tyskland o Spanien möts i final, men det är inte lätt att före en turnering pricka in vinnaren och att jag lyckades tippa helt rätt final är jag stolt över.
Jag har dessutom tippat att Tyskland ska vinna efter förlängning, men hjärtat säger Spanien. Dels har de tre Liverpoolspelare i truppen o dels är det de som spelar mest underhållande fotboll.
Annars tycker jag det här EM:et har bjudit på en positiv o bra fotboll. Det här mästerskapet känns som en seger för underhållande fotboll.
Inte konstigt då att defensiva lag som Sverige, Frankrike o Grekland inte gick till slutspel.

Själv laddade jag upp inför finalen med att se fotboll live i går. Var tillsammans med Jaxx, Veronica plus Jaxx systerson o såg Strömsgodset besegra Lilleström med 2-1 på Marienlyst.
Spelarna höll inte direkt EM-klass, det var mängder med dåliga passningar bland annat, men jag tycker att Godset prövade att spela en underhållande fotboll o de vann oxå rättvist.
Båda svenskarna, Riddez o Andersson, skötte sig dessutom bra.

Efter matchen gick jag rätt på bio och såg senaste Indiana Jones. Jag blev inte besviken. Den var precis som en Indiana Jones-film ska vara, men kanske börjar jag bli gammal när jag tycker att en del saker bara blir för overkliga.

Har, liksom nog nästan alla andra travvänner, fått en ny fyrbent favorit i helgen. Maharadjas uppvisning i E3-finalen i går var det värsta jag sett. Spelmässigt var travet dock ingen höjdare, inte ens Tottos Harry Boy-rader satt. Nåja, nu gav sju rätt bara 700 kronor så nu satsar vi på jackpot i nästa vecka i stället.

Mer har jag inte att skriva nu, men jag tänkte avsluta med att presentera mitt drömlag i den här EM-turneringen. Jag skriver alltså detta före finalen.

Målvakt: Buffon, Italien: Hans straffräddning mot Rumänien räddade Italien kvar i turneringen. Spelade annars som vanligt stabilt och för mig är han utan tvekan världens bästa målvakt.

Vänsterback: Zhirkov, Ryssland: Mittfältaren som gjorts till vänsterback av Guus Hiddink. Har flygit fram som en orkan på vänsterkanten och spelat ett ytterbackspel vi inte sett maken till sen Roberto Carlos glansdagar.

Mittback: Mertesacker, Tyskland: Fattade jag tycke för redan i VM för två år sen. Återigen har han gjort ett mästerskap utan att göra ett enda misstag. Glänser inte i sitt spel, men är den som håller ihop det tyska försvaret med sitt lugn o säkerhet.

Mittback: Pepe, Portugal: Var liksom hela laget grymt bra i gruppspelet och var lite av motorn för Portugal. Alla minns väl hans mål i premiären oxå?!

Högerback: Altintop, Turkiet: Turkarnas egen Magnus Erlingmark som har spelat på massa olika platser i EM. Men jag tycker han var allra bäst som högerback. Grymt bra passningsspelare.

Defensiv mittfältare: Senna, Spanien: Vet inte helt vad jag tycker om alla dessa brassar som bytt nationalitet, men ett vet jag. Senna är en grymt bra fotbollsspelare. Fråga bara ryske Arsjavin. Han togs helt bort ur matchen av Spaniens städgumma. Det är tack vare Senna som de andra mittfältarna kan spela så offensivt. Har dessutom ett grymt skott.

Offensiv mittfältare: Arsjavin, Ryssland: Spelade bara tre matcher varav han var blek i den sista, men uppvisningarna mot Sverige o Holland räcker för att ta en plats i mitt lag. Grym tekniker o playmaker. Blir spännande att se var han hamnar till hösten och om han har vad som krävs för att lyckas i en storklubb.

Vänstermittfältare: Sneijder, Holland: Lätt att glömma nu, men i gruppspelet var Holland dominerande. Och allra bäst av de oranga bollartisterna var Sneijder.

Högermittfältare: Schweinsteiger, Tyskland: Började EM på bänken. När han fick chansen från start började Tysklands spel fungera. Har gjort två viktiga mål och är given i mitt drömlag.

Anfallare: David Villa: Lider med han att han inte kan spela finalen. En riktig målmaskin, men också en lagspelare. Tänk att få se honom i Liverpool (eller Stoke) en dag!

Anfallare: Pavlutjenko, Ryssland: Kanske den ryske spelare jag imponerats mest av. Löper otroligt mycket och har hela tiden varit ett orosmoment. Har på något sett varit den som fört det ryska laget i turneringen.

Avbytare: Casillas, Spanien, Lahm, Tyskland, Puyol, Spanien, Semak, Ryssland, Silva, Spanien Fabregas, Spanien, Podolski, Tyskland.

Tränare: Guus Hiddink: Grym på att få ut det bästa av sina lag. Hoppas han äntligen når förbi en semifinal nån gång.

Assisterande tränare: Faith Terim: Grym matchcoach som verkligen lyckats inspirera turkarna till stordåd.

Hörs på onsdag!

25.6.08

Abstinensen över

Har varit två tunga kvällar. Fotbolls-EM har ju haft uppehåll. Snacka om att man varit rastlös, jag bävar för hur det blir när EM är över.
Nåja, svenska serien "Poliser" på norska TV2 och "Morden i Midsomer" på SVT1 var fullt godkända ersättare.
Just "Morden i Midsomer" rätt efter "Allsång på skansen" (som jag missade i går på grund av träning) är för mig ett tecken på att sommaren börjat på allvar.

Såg om filmklassikern "Casablanca". Det är en helt fantastisk rulle. Humphrey Bogart är min stora filmhjälte. Snacka om hårding!

Skönt ändå att abstinensen är över. I den EM-tävling jag är med i ligger jag på 23:e plats av 102. Fullt godkänt, men han som leder prickade in tre av fyra semifinallag. Vet ni vem han bommade på? Tyskland faktiskt. Han prickade alltså in både Ryssland o Turkiet.
Jag är grymt imponerad.
Att Ryssland hade kvalité anade jag, men Turkiet. Det såg jag aldrig, men just de är nog det lag som imponerat mest på mig. Snacka om fighting spirit och ett lag som aldrig ger upp. Tränaren Terim är en stor hjälte.
Har Tyskland som EM-segrare i nämnda EM-tips, men håller ändå på Turkiet ikväll. För mig är drömfinalen nu ett hårt kämpande Turkiet mot charmlaget Ryssland.
Trodde väl aldrig jag skulle hålla på Turkiet, men i kväll gör jag det.

I morgon gör vi sista försäsongsträningen. Till alla spelare som varit med: Tack för en fantastisk insats. Ni har bitit i på ett bra sätt och med humöret på topp hela tiden.
Jag är imponerad och menar att om vi kan hålla den här inställningen hela säsongen kan det bli ett kul innebandyår.

Steffen är o tränar med Järfälla i kväll. Stort lycka till. Kanske kan just Steffen rädda Järfälla kvar i svenska Superligan nästa år?

Ser fram emot en lugn helg. Känns som om jag snart bara måste gå på bio. Finns flera bra filmer som bara måste ses.
Men fredag kväll lutar det starkt åt ett besök på Slemmestads fotbollsplan. Då möter Chris Slemmestad Fredriks Birkebeina. Känns som en match man bara måste se!

Fanu, det lönar sig att tjata. Så här kommer det. Fanu är den snabbaste spelaren i laget. Vet inte om det säger mest om han eller om de andra.
Men Nilssons snabbhet imponerade i måndags.

Ska nog få ihop en blogg i helgen oxå.
Hörs då!

22.6.08

Sudden death

Har just kommit hem från turen till Stavern.
Är grymt trött, men samtidigt väldigt nöjd. Turen blev precis så lyckad som jag hoppats. Sportsligt sett var turneringen, spel tre mot tre på liten rink utomhus (förutom slutspelet på söndagen som flyttades in på grund av regn), kanske ingen värdemätare, men båda de lagen vi hade gjorde bra ifrån sig. Och ett lag gick ju till final.
Det var kul.
Men det sportsliga var inte det viktiga den här gången, i stället stod kos och social sammansvetsning i fokus.
Jag hoppas, och tror, att alla åkte hem nöjda med turen.
Det här var en bra helg i vårt viktiga arbete med att svetsa samman den nya spelargruppen.

Så tack alla spelare samt Tore, Svein o Jörn o inte minst mina egna personliga materialare Terje o Becher för en mycket bra helg.

Jag skulle kunna skriva mycket om det som hände i Stavarn. Jag skulle kunna nämna Hedenstads vilda jubel efter ryssarnas utklassning mot Holland, jag skulle kunna skriva om Tores snarkande i fåtölj, jag skulle kunna nämna Koleks fina rödfärg. Jag skulle kunna skriva mycket om Sveins brillebränna, jag skulle kunna skriva om ett iskallt havsbad eller om världens snällaste busschaufför.
Men nu gör jag inte det.
"What happens on the island stays on the island."

Men det finns givetvis något jag måste skriva om. Helgens viktigaste turneringen. Den gick på fredagen och kallades sudden death. Där gällde två mot två utan målvakt och första målet vinner.
Jag o Jaxx anmälde ett lag och det gick precis så som alla trodde.
Trots försök att fixa lottningen och tvinga oss att spela en match mer än alla andra utklassade vi allt o alla i turneringen.
Själv lät jag Jaxx få avgöra de inledande matcherna innan jag från kvartsfinalen och framåt tog över helt.
Att vi vann överraskar inte mig alls.
Den här spelformen passade nämligen min spelstil helt perfekt. Det handlar ju mycket om att vara snabb samt ha ett bra skott.
Som sagt, det passade mig perfekt.
Och tack för passningarna Jaxx.
Räknar med att vi försvarar titeln nästa år!

Lovade förresten oxå att skriva i bloggen om hur bra Michael Aas är som målvakt. Men den här bloggen kan inte ljuga.
Men låt mig säga så här: Aas hade en helt unik målvaktsstil.

Nu börjar Spanien-Italien. För EM-tipsets skull ska Spanien ta sig vidare efter förlängning, men mitt fotbollshjärta klappar alltid för Italien efter att Sverige åkt ur.

Guus Hiddink måste vara den bästa fotbollscoachen i världen.

Hörs på onsdag!

19.6.08

Tragiskt

I går hade det inte ens hjälpt att köra bil i två timmar o lyssna med Pavarotti.
Det är ju så jag gör ibland efter tunga förluster.
I går orkade jag inte ens se hela skiten.
Med en kvart kvar av tragiken i Innsbruck gick jag o la mig.
Det hjälpte inte.

Matchen slutade 2-0 och kunde, eller borde, slutat minst 4-0 till ryssarna. Ryssland pissade på Sverige. EM:s yngsta lag sprang i åttor kring EM:s äldsta lag.
Sen får Lagerbäck prata hur mycket han vill om att åldern inte spelar nån roll.
Visst är det viktigt med rutin. Men det är lika viktigt att hinna med också.
Det gjorde de inte i går.
Ryssland kom för att bjuda på en offensiv och underhållande fotboll med stor rörlighet.
Sverige kom som vanligt med en defensiv inställning.

Sverige måste vara det enda laget i hela världen som spelar utan en offensiv spelare centralt. Visst finns de som har två defensiva mittfältare, men då finns det alltid en offensiv central mittfältare. Så spelar inte Sverige som har fastnat i en fotbollsmodell som visserligen tagit oss till en massa mästerskap.
Men hur kul är den fotbollen?

Man kan ge Lagerbäck kritik för alltför sena byten, men ärligt talat vad skulle han bytt in?
Lagerbäck, som jag aldrig gillat, ska ha all cred i världen för att han tagit oss till alla dessa mästerskap. Det är sjukt bra gjort.
Men han står för mig för ett alltför fegt ledarskap. Han vågar inte vinna utan väljer heller alltid ett oavgjort resultat om han fick välja.

Dessutom har han fastnat alltför mycket i sitt spelsystem. Det pratas hit o dit om att vissa spelare, som Källström, inte passar in i Sveriges spelsystem. Då gör Lagerbäck fel. Jag menar att det måste vara spelarmaterialet som styr spelsystemet.
Och för mig är det givet att spelare som spelar på hög nivå i klubblag ska spela i ett svenskt landslag.
I går satt Kim Källström och Sebastian Larsson på bänken. De är helt ordinarie i Lyon o Birmingham (ok att de åkte ut, men han var lagets bäste spelare i Premier League). I stället spelade spelare från Helsingborg, Malmö FF och Elfsborg.
Ärligt talat!

Nej, in med en ny förbundskapten som vågar göra ett generationsskifte. Nu ska laget byggas kring spelare som Marcus Berg, Sebastian Larsson, Kim Källström o Zlatan. Och kanske Rasmus Lindgren i Ajax, han fick förresten inte ens vara med i truppen. Han var väl för ung.

Till råga på allt jävla elände blev det ingen tennismatch. Den blev inställd.

Onsdagen 18 juni 2008 stryks härmed ur mina historieböcker.

Förresten hoppas jag att Turkiet vinner EM nu.

18.6.08

Den stora dagen

I dag är dagen med stort D.
Jag har nämligen tennismatch med Mjöndalens TK mot Vestfossen (tror jag det är i alla fall). Matchen börjar klockan 17.00 och jag har just laddat med fullkornsris och en kyckling/curry-gryta.
Nu kan det bara inte gå fel. Jag siktar på andra raka segern. Sist vann vi ju på w.o.

Det enda som oroar lite är att mitt genrep i söndags inte gick något vidare. Det blev nämligen match mot Norges Becher trots allt. Spelade bra till en början o vann första set med 6-4, men sen tog Ketil över rejält och vann de två nästa seten med 6-2, 6-0.
Känns lite tungt. Särskilt när sonen Kristian hetsade med sms på kvällen.
Nåja, jag väntar på revanschmöte Ketil. Då låter jag dig inte vinna.

Tennisen är som sagt det stora för mig i dag.
Är det inget annat på tv:n när jag kommer hem får jag väl slötitta lite på fotbollen också, men jag kan inte säga att jag bryr mig särskilt mycket.
Den matchen får liksom gå som den går, kommer inte vara särskilt engagerad.

Men fanimig om inte Sverige slår ryssarna, då går jag inte till jobbet i morrn.
Givetvis är jag som vanligt negativ o tror på rysk seger. Känns som om Sverige underskattar ryssarna och när inte Zlatan håller för en hel match känns det tungt.
Hoppas nu bara Lagerbäck lärt sig läxan att inte byta in Rosenberg för Zlatan utan i stället flytta upp Elmander o sätta in Sebastian Larsson.
Nyckeln till svensk seger är att sätta försvarsspelet och så slå till med full kraft i kontringarna. Speciellt måste vi se upp för ryssarnas vänsterback (sironko eller vad han nu heter), han är riktigt vass, plus givetvis återkommande Arshavin, han är också grym.

Men som sagt, jag bryr mig inte särskilt mycket om den där fotbollsturneringen i alpländerna.
För mig är det tennis som gäller.

TV-serien Advokaterna som går på svenska TV4 vid halv fyra varje eftermiddag är sjukt bra. Dagens avsnitt fick mig nästan att gråta.

För första gången på 33 år blir det inget midsommarfirande för mig i år. I Norge firas inte denna högtid så på fredag är det jobb som vanligt. När vi dessutom drar på tur till Stavarn för en utomhusturnering blir det inget firande här på Övre Storgate heller.
Vet inte vad jag kommer att sakna mest. Sillen eller spriten.

Blir kanske ingen blogg i helgen.
Men man vet aldrig.

Vi hörs när vi hörs!

15.6.08

Tungt fast ändå inte

Det finns dåliga dagar.
Så finns det dagar efter att Sverige förlorat en EM-match i fotboll.
I dag är en sådan dag.
Jag har varit på bättre humör för att säga det så.

Grym laddning inför matchen i går också. Hade varit på trav i Drammen o spelat bort massa pengar, Manne hade satt upp projektor och bjudit in rejält mycket folk som fyllde lägenheten.
I 92 minuter var stämningen på topp.
Sen förstörde Villa festen i lägenheten.

Fast ärligt talat så betydde ju inte det 2-1-målet så mycket. Även om Sverige spelat oavgjort mot Spanien så hade ju förutsättningarna inför onsdagens möte mot Ryssland varit den samma. Sverige måste spela minst oavgjort.
Det blir sjukt tufft. Särskilt när Ryssland får tillbaka en spelsugen Arsjavin. För er som inte såg Uefa-cupen i år kan jag säga att han är grymt bra.

Om domaren Pieter Vink säger jag två saker:
1) Det var ingen skräll att han gav Spanien allt i andra halvlek. Vink dömer alltid för lag som spelare positiv o konstruktiv fotboll. Det var ju därför Arsenal inte fick straff mot Liverpool i Champions league-kvartsfinalen. Vink dömer alltid för det roligaste spelande laget.
2) Spanien borde haft straff i slutet av första halvlek då Johan Elmander var väl brysk i eget straffområde.

Så ett erkännande: Jag tycker Daniel Andersson varit en av Sveriges bästa spelare i EM. I går låg han bland annat bakom Sveriges mål med sin utmärkta crosspassning till Fredrik Stoor. Förlåt Kapten Sidled för all kritik du fått av mig tidigare. Nu ska jag kalla dig för kapten konstruktiv i fortsättningen. Och det menar jag.

Årsfest med Nor i fredags. Blev en lyckad tillställning med mycket skratt. Största ögonblicket för kvällen var när Bosse fick stående ovation. Det finns få personer som är värda uppskattning så mycket som Bosse. Slår man upp ordet klubbkänsla i en ordbok blir jag inte förvånad om man får se en bild på Bosse.
Tack för allt, Superman!

Och tack till alla er andra som var på festen. Det var tack vare er det blev en bra kväll.

Vi satsade stort på svenska travet i går. Vi var tio stycken som satte en femhundring var. Blev ok utdelning med fyra sexor och runt 4000 i vinst. Nu spelar vi ju gratis nästa gång.

Har förresten vunnit min första match i tennis för Mjöndalens TK. Vi skulle mött Hönefoss i onsdags, men de lämnade w.o. Så jag vann alltså med 6-0, 6-0.
Det var bra för mitt självförtroende. Nu är jag grymt laddad inför onsdagens match mot Vestfossen.

Skulle egentligen tränat i dag genom att spelat match mot Becker, men regnet ser ut att sätta stopp för det.
Nåja, det är inte Boris Becker utan Kjetil Becher jag skulle spela mot, men ändå. Namnen uttalas ju likt.

Hörs på onsdag igen!

11.6.08

En bra dag

Det finns bra dagar. Och så finns det dagar efter att Sverige vunnit en match i EM.
I dag är en sådan dag.
Då finns det inga moln på himlen.
Och tack alla norrmän för gratulationerna till segern. Till o med sex-åriga Tale kom fram och gav mig en kram och gratulerade till segern.
Kul att ni hejar på oss svenskar.

Själv var jag som vanligt pessimistisk och tyckte inte Sverige spelade särskilt bra i första halvlek. Men det krävs två för att dansa och Grekland bjöd verkligen inte upp. Så här i efterhand är jag därför imponerad över det tålamod Sverige visade upp. Ett tålamod jag själv brukar predika för mina innebandyspelare, men ett tålamod jag som TV-tittare uppenbarligen inte har.

Samtidigt tror jag det går bättre om jag gnäller riktigt mycket. Ta exemplet Zlatan. Jag sågade honom rätt rejält under matchen och undrade när han skulle börja prestera i landslaget. Det tog tio minuter ungefär så fick jag svaret.
Men jag ska nog fortsätta gnälla på han så han fortsätter leverera....

Så här långt har EM blivit rena vinstlotten för mig. Bestämde mig före turneringen att sätta en hundring varje dag på en dubbel på det två matcher som spelas. Tjeckien o Portugal gav mig drygt 400 i plus, Tyskland o Kroatien en hundring i plus innan jag torskade i grupp C, men så vann 400 i går igen tack vare Spanien o Sverige.
I kväll spelar jag min hundring på Schweiz o Portugal om ni undrar.

Jordgubbarna kom tidigt här i Norge i år. Men dyra är de. Betalade 100 kronor för två korgar och faktum är att det totalt bara var en korg som var ätbara, resten var ruttna. Men gott var det. Fast jag kommer nog inte betala 100 kronor för en tallrik jordgubbar med mjölk nån mer gång.

Hörs snart igen!

7.6.08

Listad!

Det är inte så att jag är med på nån heta listan eller lista över de mest jagade männen av CIA. Men faktiskt är jag med på www.innebandy.se där de gjort något de kallar för bloggkollen. Där har de gjort en lista över alla innebandybloggar som finns. Hur de hittat mig vet jag inte, men kul är det!

Två rätt av två möjliga så här långt på travet. Är trenden på väg att vända?
Skulle inte tro det, men hoppas kan man ju alltid.

I senaste Innebandymagazinet lanseras tanken på att arrangera SM-finalerna över två olika dagar och föreslår fredag-lördag. Jag är inte så säker på att det är en bra idé. Varför ändra på ett vinnande koncept. Lördagen i Globen är en happening det snackas om över ett helt år ochjag tror man ska vara nöjd med det. Det gäller att inte gapa över för mycket.
Däremot kanske man här i Norge skulle se på alternativet fredag-lördag i stället för som nu lördag-söndag. Att lägga herrfinalen typ 17.00 eller (18.00) en lördag skulle nog kunna locka ännu fler åskådare.

Tror på seger för Godset i dag hemma mot Stabek.

Annars är det ju fotbolls-EM som gäller nu. Jag glädjer mig som ett litet barn till att det äntligen börjar, men har förtvivlat svårt att veta hur det går. I de tipstävlingar jag är med i kommer jag fram till en final mellan Tyskland och Spanien, men säker är jag inte. Dock säger mig magkänslan att Holland kommer gå långt och att Polen går vidare från sin grupp.
Ta det som två kul tips.

Sverige då?
Jag är i grunden pessimist, men samtidigt tvivlar jag på att Ryssland och Grekland är så himla bra. I den tävlingen jag var med i tippade jag oavgjort för Sverige mot dessa båda och torsk mot Spanien, men faktiskt gick Sverige då, enligt mina tips, vidare på målskillnad.
Har nog aldrig varit så här osäker inför en svensk insats i ett mästerskap, men känslan är som sagt inte positivt. Framför allt skrämmer det mig lite att Sverige bara dagar före sin premiär testar ett nytt spelsystem för att möta Grekland.
Hallå, ska vi behöva anpassa oss efter Grekland?
Då menar jag att vi inte är bra nog.
Men kul att se EM, det blir det garanterat!

Hörs snart igen!

3.6.08

En dag för tidigt!

Hinner inte skriva nån blogg den här onsdagen så därför blir det en tisdagsblogg i stället!
Lite kompensation för att jag inte skrev nåt i helgen.

Helgen var av det slappare slaget. Något jag behövde. Lördagen ägnade jag mestadels åt att förbereda travet så noga som möjligt. Jag, Wickström o Ivarsson har nämligen bestämt oss för att satsa än hårdare på V75 och skippar onsdagstippandet. När dessutom Totto nu är med spelar vi för 800 kronor varje vecka.
Men tro inte att ett mer än dubbelt så stort system än vanligt hjälpte. Det blev 5 rätt och 18 kronor. Tack för kaffet!
Personligen kunde jag glädja mig åt ett lyckat tvillingspel och en dubbel till hyggligt odds.

Lördagskvällen blev det fest med Fox, Tomek och ett gäng andra svenskar på besök. Det blev en trevlig tillställning.

Söndagen gjorde jag ingenting. Mer än att bränna upp mig vill säga. Valde att inte ta på mig solkräm före jag satte mig mitt i solen och sträckläste boken "Hemsöborna" av August Strindberg.
Smart. Eller inte. Det svider fortfarande

Onsdagen blir spännande. Dels ska jag till Frognerparken i Oslo med ett gäng ungar. Där väntar en vårfest med andra dagisbarn. Det blir grillning och fotbollsturnering bland annat.

På kvällen blir det träningsmatch mot Sagene. Jo, ni läste rätt. Vi ska spela träningskamp. Ja, i innebandy.
Jag vet att det är helt sjukt att spela en träningsmatch fjärde juni, men när Sagene hörde av sig tvekade jag inte att säga ja.
Det passar oss ganska bra att bryta av hårdträningen och dessutom få ett litet kvitto på var vårt nya, unga lag står nånstans.

På tal om träningsmatcher såg det inte direkt lysande ut för Sverige mot Ukraina i söndags. Jag var redan tidigare pessimist och jag säger det igen: Sverige går inte vidare från gruppen i EM. Jag tror både Ryssland och Spanien kan bli för tuffa, jag.
Men ett vet jag, vi kommer längre än vad Norge gör i EM.

Mourinho till Inter känns riktigt kul. Och plötsligt kan nog Zlatan få det där Champions league-guldet han drömmer om.

Var helt säker på att Detroit skulle avgjort i natt, men Pittsburgh ville annat. Men nu avgör Detroit nästa match i stället, var så säkra.
Eller hur, Nilsson?