26.4.09

Tankar en trött söndag

Är sliten i dag. Blev nämligen sent i går. Var på födelsedagsfest hemma hos Linko. Tillsammans med värden själv, Hilde, Jaxx, Veronika, Rikke, Manne o Tobbe blev det en väldigt trevlig kväll med räkor, öl, vin och bra musik. Och dessutom lärde Rikke oss hur man ska uttala dill med amerikansk brytning, mycket intressant.
Sent blev det och jag är rejält sliten nu, men tack för en mycket fin kväll.

Till Filip som kommenterat att en gång är ingen gång: Vad med två gånger då?
Var nämligen ute och sprang i fredags kväll också. Synd bara man skulle supa bort den uppbyggda konditionen i går kväll....
Men ska pröva att komma ut några gånger i veckan också.

Började hoppas på en jämn ligaavslutning, men givetvis lyckades tråk-United vända och vinna mot Tottenham.
Bara konstatera: Det blir ingen titel för Liverpool i år.

För Dream Team blev det två titlar. Först vann ju laget serien och i torsdags kväll blev laget också regionsmästare bland division III-segrarna i Oslo. Grymt kul. Succén för Bosse bara fortsätter. Tur man redan skrivit på nytt kontrakt som tränare för A-laget.....

Hade glömt bort hur fantastiskt bra serien Spanarna på Hill Street var, men tack vare ett dubbelavsnitt på TV4 Guld i dag blev jag påmind.
Tack för det.

Grymt starkt av Godset att ta första segern när Stabek kom på besök i dag. Hoppas detta var vändningen nu. Bara inte skadorna på Sankoh o Glenn Andersen är för allvarliga. Verkar ju som om laget hittat rätt i sin uppställning äntligen.

Nidaros slog Alta i kvalet till elitserien och vi får åka till Trondheim nästa säsong. Har aldrig varit där så det blir kul. Känns helt rättvist också att Nidaros tog sista platsen. De vann ju, till skillnad från Alta, sin serie.
Grattis, Hveding o kompani!!

Vet inte vad jag egentligen tycker om Wipeout, men svenska kommentatorerna Hans Wiklund och Felix Herngren är fantastiskt roliga och patriotiska.

Sverige slog Östterrike med 7-1 i hockey-VM i går. Någon som bryr sig.

Snart dags för ny vecka och nya möjligheter.
Cathrine ska på cellgiftsbehandling måndag och tisdag. Hoppas det går bättre den här gången. Och framför allt hoppas jag att vi snart kan träffas. Var två veckor sen nu.
Med risk för att bli stämplad som toffel och tönt: Jag saknar min flickvän.

Blir säkert en blogg på onsdag igen.

1 kommentar:

Hveding sa...

Takk for det Sjøkan! Skal bli moro med besøk av dere neste år. Hiver meg med på noen treninger i sommer hvis jeg er velkommen:P